Tänään meni sunnuntai aamupäivä mukavasti Imatralla juoksukisoissa. Tätä tapahtumaa odotin innolla, koska Jillan sisarukset kokoontuivat kaikki joukolla juoksutapahtumaan. Mukana oli siis Jillan lisäksi Tuplis Savolinnasta sekä Mimmu & Rape täältä Lappeenrannasta ja tietenkin Leenan mukana Pate ja aikuiset Kenkku, Baby-X, Woo Wha ja Retta.
Ajanotossa oli ihan sähköiset laitteet. Jilla juoksi pennuissa numerolla 3. Iskä jäi pitämään Jillasta kiinni ja minä juoksin maalilinjalle Jillaa huutaen. Jilla juoksi mielestäni hyvin ja sai hyvän ajankin. Odotimme, että kaikki kelpie pennut olivat juosseet. Leena oli varannut meille tarjoilua (<= piknic vai miten se nyt kirjotetaankaan?).....
Oli pentujen palkintojen jako. Jilla ja Rape-veli juoksivat sekunnin sadasosalleen saman ajan ja olivat jaetulla 5. sijalla. Näin Jilla sai kotiinviemisinä 2,5 kg ruokaa.
Leenan aikuisista palkittiin Retta 4. sijalle, Kenkku ja tyttärensä Baby-X juoksivat myös aivan saman ajan ja jakoivat medeissä 1. sijan. Leenan joukkue Kenkku, Baby-X, Woo Wha ja Retta veivät siis myös voiton kotiin. Leenan takakontti siis täyttyi ruokasäkeistä :). Onnea!

Oli erittäin mukava nähdä Jillan sisaruksia. Kukaan ei paljoakaan ulkonäöllisesti Jillaa muistuttanut. Tytöt olivat pienempiä ja sirompia, kuin pojat....
Kiitos mukavasta päivästä kaikille ja mukavaa, että niin moni pääsi paikalle!


1504250.jpg
Mimmu-sisko ei paljoakaan Jillalta näyttänyt, koko taisi ainuastaan olla samaa luokkaa...

1504261.jpg
Rape-veli

1504269.jpg
Tuplis-veli Savolinnasta

1504342.jpg
Pate-veli

1504318.jpg
Jilla poseeraa

1504288.jpg
Kelpo-lapsosia

1504393.jpg
Kaikki kolme poikaa; Pate, Rape & Tuplis


1504375.jpg
Tässä kaikki: Mimmi, Tuplis, Jilla, Pate ja Rape

1504424.jpg
Palkintojen jako