Nyt on viime hetken treenailuja tehty, tänään vielä agilityyn ja sitten himppu pääseekin viettämään vapaa-päiviä, ennen rankkaa viikonloppua. Launataina tokoillaan ja sunnuntaina mennään agilityä.

Jillan kanssa ollaan käyty pari kertaa raunioilla, ihan vain huvin vuoksi. Itsenäisesti Jilla ettii, etenkin jälkimmäisellä kerralla meni tosi hyvin. Mutta en ole vielä saanut opetettua sitä haukkumaan... Mutta rauniot ovat meille vain vaihtelua arkeen ja hipun mieliksi, kun se siitä niin tykkää, se on se löytämisen ilo ;). Ilman sen suurempia tavotteita =).

Tokossa ollaan käskysana vaihdettu luoksetuloon (siihen kun koira jää istumaan) sekä liikkeestä seisomiseen. Ja hyvin Jilla on ne oppinut, ja siinä tavoite voitettu. Toivottavasti muistaa ne myös lauantaina.

Sannin kanssa otettiin yksi päivä tokoa, ja se ei ole _ikinä_ ollut niin innoissaan. Sen tk1 koularin jälkeen me ei paljoa olla tokoiltu, ja siitä taisi tuo into johtua. Harjoiteltiin liikkeestä istumista (mikä onkin ihan uusi liike meille). Tuli ajatus lähteä Sannin kanssa bh-kokeeseen vielä joskus =). Mutta sitten muistelin, että siinä on liikkeestä maahanmeno ja siitä luoksetulo, jos en nyt aivan väärin muistanut. Tämä meiltä muuten sujuu, mutta Sanni tulee aina sivulle, kun tulee luokse. Ja bh-kokeessa sen kai täytyisi tulla eteen? Nyt vois joku fiksumpi kertoa, että kuin suuri "virhe" se on jos koira tuleekin bh-kokeessa suoraan sivulle?

Viikonloppuna tosiaan Varkaudessa, pitäkää peukkuja!

Kiitos Kirsi, kuvista!

1248771704_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248771805_img-d41d8cd98f00b204e9800998e