Vähän aikaa sitten palattiin siis Jyväskylän näyttelystä Mirkan ja Tiinan kanssa koirinemme. Lähdimme aamulla hyvissä ajoin ja olimmekin perillä sopivaan aikaan. Rape oli meidän porukasta ensimmäisenä. Rape esiintyikin oikein hyvin ja sai eh:n ja voitti luokkansa. Warmakin esiintyi oikein edukseen, ja sai eh:n. Sitten Jilla ja Mimmu-sisko oli kahdestaan junnuluokassa. Minua jännitti ennen kehää ihan hirveesti :D. Mutta onneksi en tartuttanut sitä Jillaan, sillä se onneksi esiintyi ihan hyvin.
Tuomari katsoi tarkaan purennan ja hampaat sekä saneli pitkän arvostelun. Jilla aloittikin junnuluokan hyvin, saaden ERInomaisen, voittaen luokkansa, Mimmun saadessa Eh:n.
Paras narttu kehässä sijoittui vain avoimen ja valioluokan koirat. Royal Canin kuitenkin palkitsi tässä näyttelyssä kaikki rop-junnut ruusukkeella. Meidän saadessa sellaisen, kun olimme Jipu oli junnuluokassa ainoa, joka sai erin.
Bestsellerin kasvattajaryhmässä oli Jilla ja Rape-veli sekä Bestseller Fanny Face ja Bestseller X-File, saimme kp:n ja Bestseller-ryhmä oli näin Rop. Onnea Tuula!

Jillan arvostelu:

11 months. Light female. Feminin head & expression. Scissos vite. Nice eyes. Well-set ears. Good neck and topline. Good body. Well-angulated. Could have more bones. Moves well for her age. Good coat. Nice temperature.

Kiitos Tiinalle ja Mirkalle hyvästä seurasta ;). Ja onnea pärjänneille ja tuloksiinsa tyytyväisille!

Kiitos Ella kuvista :)!

2083830.jpg

Jilla taisi vaistota iloisuuteni kun tuomari sanoi "excellent" ja riemastuimme molemmat :D.
2083869.jpg