Kuvia tulossa lisää!

1.5 Vappupäivänä lähdimme Imatralle taas mätsäriin. Koiria oli mukana koko konkkaronkka ja Ida ja Wilma olivat myös kyydissämme. Ja Jennikin pois tullessa. Päivä oli hyvinkin lämmin, auringon paistessa pilvettömältä taivaalta.
Lapsi & Koira kisassa olivat pikkuveljeni Mika, kisakaverinaan Leenan Kenkku. Kilpailijoita oli lähemmäs 20 ja Mika meni ja voitti...
1520117.jpg
Junior Handeler kisassa kisasin Sannin kanssa. Sannia taisi loppuvaiheessa väsyttää kuuma ilma, mutta jatkoon päästiin. Junnuja oli 13 ja meidät osoitettiin lopuksi sijalle 2. Tyytyväinen olen. Onnea myös Jenni 4. sijasta ja Ida 3. sijasta sekä tietysti voittaja Ainolle onnittelut!
1520130.jpg
Pennuissa oli Jilla ja kilpailemassa oli myös Jillan veljet Leenan Pate ja Mirkan Rape. Paten esiintyminen oli parantunut huimasti, mutta sininen nauha jäi saldoksi. Rape oli kanssamme punaisten kehässä, mutta ei yltänyt sijoille asti. Jillaakin väsytti kuumuus, mutta hienosti tyttö taisteli itsensä punaisten 4. :)
1526053.jpg
Seuraavana oli luvassa parikilpailu, jossa oli Iitu ja Sanni parina. Tytöt esiintyivät hienosti kahedesaan. Kilpailijoita taisi olla yli 20 ja sijoitus oli 2. Hienoa! Lisäksi Jillan veljet, Pate ja Rape tienasivat itsellensä 3. sijan, onnea!
1526068.jpg
Esitin vielä Leenan Kenkun (Bestseller Saro Wiwa) veteraanien punaisten 1. ja Bis2! Kiitos, että sain esittää ja iso kiitos kirjasta, jonka sain :). Retta (Evallens Chocolate Quaretta) sai punaisen ja pääsi n. 8 parhaan joukkoon.
1526086.jpg

Kiitos Leenalle, Idalle, Jennille, Mirkalle ja kaikille muille seurasta. Mukava päivä oli ja menestystä tuli mukavasti. Palkinnot olivat hyviä ja kotiin olikin paljon viemisiä :).