Melko aikaisin aamulla lähdettiin ja meni aika myöhään...Mikkelissä satoi ja vettä tulikin ajoittain tosi kovin. Kengät kastuivat jo ensi hetkessä ja kadutti kun en ottanut kumisaappaita mukaan! Onneksi sentään oli vaihtovaatteita. Sannille sain toisen handlerin Suskun, kun tyttöjen kehät olivat lähes samaan aikaan. Kiitos Susku! Sanni esiintyi hienosti ja Susku sai esitettyä sen oikein kauniisti. Leni Finne antoi Sannille H:n, mutta arvosteluun olen ihan tyytyväinen. Arvostelut vain kastuivat aika pahasti, ja käsialasta ei enää tahdo saada hyvin selvää. Sannin tulos tänään H.

Kookas narttu jolla kokoon nähden kevyt luusto. Pitkä pää ja otsapenger, pyöreät, aavistuksen ulonevat silmät. Hyvä ylälinja, täyteläinen eturinta, melko lyhyt olkavarsi. Oikean mallinen rintakehä. Hieman tuhdissa kunnossa. Riittävät takakulmat, kovin runsas karvapeite, riittävä askelpituus, astuu lähes ristiin edestä.

Kelpieitä oli ilmoitettu 11, joista paikalla 5 urosta ja 5 narttua. Tuomarina toimi Anton Todorov Bulgariasta, eikä hänen kehässään saanut koiralle syöttää makupaloja, ja hänen mielestään juoksin kehässä liian lujaa Jillan kanssa. Kaikesta huolimatta hän tykkäsi Jillasta, kun tulos oli pn1, sert, cacib ja rop! Jeee =). Ryhmiin me jäätiin myös, mutta siellä ei menestystä. Jillan arvostelu on saksaksi, joten siksi sitä ei nyt täällä, kun en osaa kokonaan suomentaa sitä....

Kiva päivä, vaikka vettä tuli. Seuraavana sitten vähän tokoa ja agia ja sitten molempien tyttöjen kanssa Mäntyharjulle näytelmään =).