Minulla on nyt ollut niin paljon kokeita ja muuta menoa, että blogia ja kotisivuja ei ole tullut päivitettyä (kotisivuja etenkään). Täytyy yritää viikoloppuna.
Syksy meneekin nyt treenatessa, sillä tokoon ei ole nyt Jilla eikä Sanni valmis. Tai noh, Jilla osaa Alo-liikkeet, mutta en kehtaa lähteä sen kanssa vielä kun on noin nuori. Ajattelin tammikuussa kokeilla, jos siltä tuntuu tokokoetta Jillan kanssa, mutta viimeistään keväällä.
Näyttelyiden puolesta Jillalla on nyt hyvä aika kehittyä, sillä Jyväskylä on seuraava näyttelymme, marraskuussa. Shelttejä ei ole nyt mihinkään ilmotettu. Sannin kanssa kyllä käydään sitten, kun kymppi tulee iän puolesta täyteen :).
Agilityn epiksiäkään ei ole nyt tiedossa, joten Iitu-mummollakaan ei ole nyt mitään erikoisia suunnitelmia.

Nyt tuntuu löytyneen muuten oikeesti kipinä tohon tokotreenaamiseen Jillan kanssa. Treenattu on mm. eteenlähetyksiä, noutoa (joka alkaa olla tosi hyvällä mallilla) sekä Alon jääviä-liikkeeitä. Ja tietty paikallamakuuta.
Vetonaru, joka Jipulla on noissa alemmissa kuvissa onkin hyvänä motivaationa. Parempana kun lihapullat yms. vaikka ahne koira onkin. Erit. jäävät liikkeet on ollut helppo opettaa narun avulla. Heti kun jää seisomaan tai menee maahan, naru lentää, jonka jälkeen saa "vapaa" käskyn saatuaan hakea narun ja leikkiä sillä.

1919141.jpg

Vaanii....
1919127.jpg

....kunnes hyppää narun kimppuun
1919131.jpg

1919149.jpg