Eilen suuntasin jännittävissä tunnelmissa huhtiniemen kentälle, olihan Jillan ensimmäinen näyttely ja vieläpä erkkari! Aamulla aurinko paistoi ja sain bortsukehällä esitettäväkseni Blackyn, tuloksin eri/1, kiitos Susku, että sain pojan esittää.
Junnuissa kilpailin Sannin kanssa, tuomarina Camilla Allnutt, Australia. Tuomari teetti kolmion ja edestakaisen. Sanni meni mielestäni nätisti, eikä kuumuus haitannut sitä. Kilpailijoita oli vanhemmissa 5 ja me sijoituimme 2. sijalle! Onnea muille sijoittuneille.
Saimme junnuissa arvostelun:
Handled very, very well. Did everything I asked. Combination is very good.
Suomeksi: Esitti todella hyvin, teki kaiken mitä pyysin. Yhdistettynä erittäin hyvä.

Juuri ennen Jillan kehää tuli kaatamaalla vettä ja ukkosti. Olimme aivan läpimärkiä ja Jillakin oli kastunut, eikä sitä voinut olla huomaamatta. Pääsimme onneksi Riitan autoon suojaan sateelta, juuri ennen kehää. Ilma oli kehän aikanamme kurja, mutta Jilla esiinty paremmin, kuin odotin tuossa säässä. Tuomarina toimi Camilla Allnutt. Jippu voitti pikkupennut, KP:N kera (sisko Mimmu tuli toiseksi, saaden KP:n). Menimme tämän jälkeen vanhempien pentujen voittajaa vastaan, ja voitimme senkin. Vuorossa oli seuraavaksi Rop-pentu ja Vsp-pentu kisa. Rape oli voittanut urospennut (Tuplis oli toinen, sekin KP:n kera). Jilla oli lopulta Rop-pentu (Rotunsa paras-pentu)! Rapen ollessa Vsp-pentu. Onnea Mirka, Rapen Vsp-pennusta ja Satulle ja Tupliksen perheelle onnittelut KP:ista.
Tuomari sanoi minulle todella tykkäävänsä Jillasta ja sen olevan erinomainen ja todella lupaava pentu.

Arvostelu: Lovely puppy. Typical of breed. Good bove & feet & topline. Well handled. Should do very well in future.
Suomeksi: Ihastuttava pentu. Tyypillinen rotunsa edustaja. Hyvä luusto, jalat ja ylälinja. Hyvin esitetty. Tulee pärjäämään todella hyvin tulevaisuudessa.

Tämän jälkeen oli vuorossa pitkä odottelu Bis-pennun valitsemiseen asti. Jillaa oli siis vastassa bordercollieitten Rop-pentu. Tuomari juoksutti meitä kehässä ympäri ja teetti molemmilla edestakaisen ja katsoi vielä molempien ilmeen ja päät. Tämänjälkeeen meille ojennettiin punainen ruusuke, eli Jilla oli erikoisnäyttelyn Best in show pentu!

Olo oli - sekä minulla että Jillalla erittäin väsynyt, mutta hyvinkin tyytyväinen. Kiitos kaikille onnittelijoille ja sekä kiitosta mukavasta seurasta! Oli kiva päivä kelpoja katsellessa.


Vsp-penu Rape ja Rop-pentu Jilla
1689032.jpg

1689056.jpg

1689083.jpg

Kehän jälkeen väsytti niin kamalasti...
1689105.jpg

1689282.jpg