Eilen suuntasimme Jillan kanssa kahdestaan jäähallin parkkikselle tokoilemman. Treeniliivin taskuista löytyi puukapula ja vetonaru.
Alotimme paikkamakuulla, noin vaja minuutin ajan. Sanoin vain maahan ja jätin siihen makaamaan. Hyvin kesti koko ajan, eikä näyttänyt edes siltä, että meinaisi nousta :).
Seuraamista pieni pätkä. Alussa kontakti oli vähän hakusessa, mutta sitten olikin jo taas ihan hyvää seuraamista ja siitä reilu palkkaus.
Liikkestä seisominen meni tosi hyvin :). Otettiin jo avo-luokan tyyliin, eli palasin Jillan "taakse" ja siitä sen sivulle. Tämä olikin eka kerta, kun tehtiin kokonaisena liikkeenä avo-luokan malliin. Ennen ollaan tehty Alo-luokan tyyliin, tai sitten vain harjoiteltu erikseen paikalleen seisomista. Mutta hyvin meni "yhdistettynäkin"
Sitten vielä kaksi noutoa. Nouto onkin ehdottomasti Jipun lemppari. Sen kroppa on ihan jännittynyt kun se odottaa "nouda" sanaa, mutta hyvin onneks jaksaa käskyä oottaa.
Lopuksi vielä puolentoista minuutin paikkamakuu, mikä sujui ongelmitta. :)
Siiten vain leikimme vetonarulla ja pidimme muuten hauskaa :).

Nyt tuli taas vesisateet mikä tarkoittaa pimeitä iltoja. Tai päiviä. Koulun jälkeen tuntuu, että on jo aivan pimeää, varsinkin jos pääsee myöhään, tyyliin kolmelta tai neljältä. Kuvien kannalta tietysti huonompi juttu...
Kun ei uusia kuvia ollut, kaivoin yhden vanhan. Tässä Jilla vähän nuorempana...

2118447.jpg