Kuvat ovat huonolaatuisia, sillä mukanani oli meidän vanha kamera, mutta....
Keskiviikkona matkasimme autolla Naantaliin Leenan ja Camillan sekä Leenan koirien Kenkun, Woo Whan ja Retan kanssa. Lähdimme aamulla, jotta kerkeisimme laivaan klo.17.00 ja hyvin kerkesimmekin. Laivamatka meni hyvin, koirat olivat autossa Ruotsiin asti. Perille päästyämme myöhään illalla suuntasimme Ewalle (Kennel Evallens), jossa saimme yöpyä kolme yötä. Torstai meni koirien kanssa lenkkeillessä ja näyttelypäivään valmistautuessa.

Jillan mummo Gasta ja isotäti Kenkku
1712641.jpg
Perjantaina herätys oli aikaisin, ja onneksi olimmekin perillä jo heti aamusta, että saimme auton parkkiin. Kelpieitä oli paljon. Leenan koirista ensin oli Retta, joka sai vain EH:n. Woo Wha oli valioiden kolmas ja Kenkku veteraanien neljäs. Tuomari tykkäsi vähän toisen tyylisistä, mitä meidän mukanba olleet tytöt olivat. Ewan kasvattajaluokka oli hienosti ensimmäinen (Mukana oli Jillan mummo Gasta ja Gastan kolme tyttöä) Rettakin oli tässä mukana. Ewa antoi minun esittää Gastaa (Evallens Chocolate Gasta) isossa kehässä, johon siis pääsimme kasvattajaluokkana. Tunnelma oli hieno ja minusta oli hienoa päästä tällaisessa näyttelyssä kasvattajaluokkaan isoon kehään. Tästä suuri kiitos Ewalle!

Evallens-kasvattajaryhmä
1712647.jpg
Lauantaina olimme jälleen näyttelypaikalla, Ewaa auttamassa myyntikojunsa kanssa. Sieltä sain mukaani myös hienon rippilahjan, sellaisen kelpien päällä varustetun treeniliivin.
Sunnuntaina olikin jo aika hyvästellä Camilla, hänen lähtiessään kohti Australiaa.
1712668.jpg
Hienoa oli tutustua matkan aikana erilaisiin ihmisiin laidasta laitaan. Tästä jatkoimme Leenan kanssa syömään ja shoppailemaan. Sitten etsimme leirintäalue paikan, jossa yövyimme.
Maanantai-aamuna laiva lähti taas kohti Naantalia ja siitä taas autolla kohti Lappeenrantaa.
1712679.jpg
Matka oli hieno ja taatusti ikimuistoinen :) siellä sattui ja tapahtui kaikenlaista. Itsekin sain elämäni ensimmäisen punkin itseeni, joka löytyi selästäni!
Kiitos matkasta ja matkaseurasta Leenalle sekä Camillalle.

Koirilla oli ilmeisesti ollut ikävä, niin innoissaan olivat koko illan. Ei sillä oli minustakin jo kiva nähdä ne.