Eilinen mätsäri ei ollut erityisen menestyksekäs, mutta kokemuksena yksi lisää :). Todella paljon oli porukkaa, ainahan tuntuu olevan paljon, mutta nyt oli erityisen paljon. Mika oli lapsi & koira kisassa Sannin kanssa. Kilpailijoita oli lähemmäs 20. Hienosti Sanni esiintyi Mikan kanssa, mutta tälläkertaa ei sijoitusta tullut.
Junior Hadlerissa olin Mirkan Verdillä, joka oli mukava esitettävä. Tyytyväinen olin suoritukseemme, vaikkei sijoitusta monen kilpailijan joukosta tullut. Kiitos Mirka kaikesta avusta ja Verdin lainasta :).
Jilla oli vielä pennuissa. Se esiinyti muuten mielestäni yllättävän hyvin, mutta tuomarin käsitellessä sitä se olisi voinut pysyä edes hetken paikallaan, eikä väistellä sitä. Onneksi kuitenkin se antoi seuraavalla kerralla jo hienosti koskea itseensä. Jillallakaan ei siis menestystä.

Me lähdetään Jillan kanssa huomenna klo.03.30 kohti Kuopiota. Jilla siis kehissä perjantaina ja lauantaina. Toivottavasti olisi vain hyvä ilma ja se saisi hyvät arvostelut :).

Sannin kanssa seuraava tokokoe on syyskuussa, kun on pm-kisat, jossa olemme joukkueessa mukana :).

Tässä kuvia, kun treenasimme tokoa Jipun kanssa...Vaikka kuvat näyttävät sumeilta täällä vuodatusksessa.

1781054.jpg

1781085.jpg

1781091.jpg


Kiitos Katjalle, joka kuvasi treenimme :)

Matte (vehnäterrieri) oli perheineen meillä kylässä muutamia päiviä. Hyvin tuli kaikki neljä koiraa keskenään toimeen, vaikka Jilla olisikin aina ollut leikillään Maten kimpussa.

1781124.jpg

Ja Iitun piti aina komentaa nuorisoa rauhoittumaan...

1781130.jpg