Otin jokaisen koiran kanssa vaja 15 mon. treeniä.

1469246.jpg

Aloitin Jillalla. Keskittyi mielestäni hyvin ja ikäänsä nähden ihan hyvin. Otimme:

Muutama perusasento: Hakeutuu jo kun on saanut käskyn "sivu" vasemmalle puolelleni ja käy istumaan. Joksus saattaa käydä vähän vinoon, mutta sitä korjaillaan.

Seuraaminen: Tänään seurasi erityisen hyvin. Otin pari lyhyttä matkaa, käännöksineen, joihin olen erittäin tyytyväinen. Jilla vielä tajusi käydä istumaankin, kun liike pysähtyi. Hyvä juttu.

Paikallaan olo: Tätä olemme käyneet vasta harjoittelemaan. Jilla oli noin 10 sek. maassa, jonka jälkeen palkitsin ja vapautin.


Tämän jälkeen vaihdoin Sanniin, joka oli oikein pirteänä, kun ollaan pidetty pari välipäivää. Tyytyväinen olen tähän päivään. Toivottavasti tekisi kokeessa samanlailla....se on jo ensi sunnuntaina....

Perusasento: Vähän väljä, mutta parantunut huomattavasti. Liikkeelle lähtiessä ei enää niin suurta ennakointia.

Seuraaminen: Ihan ok, katsekontaksti koko ajan ja mikä parasta Sanni on nyt alkanut tajuamaan sen istumisen, kun liike pysähtyy.

Luoksetulo: Nopea ja tulee sivulleni, mutta saattaa jäädä seisomaan viereeni tai käy istumaan. Toivottavsti kokeessa tekee jälkimmäisen.

Liikkeestä seisominen: Jää hyvin seisomaan ja käy istumaan kun palaan ja annan käskyn. Tämä liike ei ole tuottanut ongelmia.

Liikkeestä maahanmeno: Nopea maahanmeno, tosin oma vauhtini hidastuu käskyn kohdalla.


Suurin yllätys minulle oli kun otin Iitun. Se oli erittäin innoissaan, kun huomasi, että pääsi Jillan ja Sannin jälkeen myös tokoilemaan. Mummosta näki että nautti suuresti ja teki kaiken ihan täysillä ja suurella innolla. Hienoa, että vanhakin jaksaa :). Iitun kanssa saatetaan käydä nyt syksyllä koittamassa möllitokossa....

Perusaseno: Olin tyytyväinen.

Seuraaminen: Seurasi hyvin, tosin oli niin innoissaan, että otti lähdössä pari loikkaa. Mutta mummolle se suotakoon, jos on noin iloinen :). Käännökset ok.

Luoksetulo: Tuli nopeasti ja tuli sivulleni ja kävi istumaan. Mummo yllätti näin hyvällä suorituksellaan ja minä tietysti olin suunnattoman iloinen!