Täytyy myöntää, aika rankka, mutta tosi mukava viikonloppu =). Lauantaina lähdettiin Suskun & Pepin kanssa Tampereelle ryhmänäyttelyyn. Sanni ja Peppi matkusti samassa häkissä sovussa, mutta muuten alku oli ei-niin-lupaava kaikkine eksymisineen yms.

Sanni oli ennen bortsuja kehässä, ja saikin ruotsalaiselta tuomarilta EH:n ja oli luokkansa kolmas. Ihan tyytyväinen olin, sillä tuomari mittautti narttuja, suurimman osan (ellei jopa kaikki?) ja pelkäsin että sakottaa Sannin koosta enemmänkin. Bortsuissa sain esittää Piitun (Story Goes Angel's Heart), joka olikin oikein mukava ja helppo näin handlerin kannalta =). Kotona oltiin vasta myöhään, mutta ei se haittaa, hauska päivä! Kiitos Suskulle kyydistä ja matkaseurasta!

Sunnntai aamuna lähtikin toinen koirista matkaan, kun Tuula tuli hakemaan meitä Hyvinkään ryhmänäyttelyyn mukaan. Mukana oli kaksi kelpietä Jilla & Kelju (Bestseller Friduna Skiduna) sekä tervu uros Löppönen (Bestseller Cafe Au Lait). Sää suosi myös Hyvinkäällä. Jipu temppuili alussa kehässä ollessaan, mutta loppua kohden parani. Saimme Erin ja luokkavoiton, vaikka karvaa ei ole juuri nimeksikään ja esiintyminen alussa ei ollut ihan kehumisen arvoista. Lopuksi tulos oli PN3 ja matkakaveri Kelju oli PN2. Bestseller kasvattajaryhmässäkin pyörähdimme ja ryhmä oli rop-kasvis KP:n kera. Onnea kasvattajalle! =) Tervu kehiä saimme odotella, mutta se kannatti, sillä Jillan toinen matkakaveri Löppönen oli VSP! Sekä tervu - että kelpiekehässä pärjäsi hienosti tuttujen koirat, onnea kaikille! Kiitos Tuula ja muut tutut mukavasta päivästä!

Voisin sanoa, että tämä kuva ei kerro totuutta, sillä....

...tässä tytöt näyttää miten päivä sujui näiden osalta. Kehäesiintyminen ei mennyt ihan show-koiran tyyliin.

Ensi sunnuntaina olisi vielä Sannin kanssa Karkkilan näyttely, mutta sinne ei olla vielä löydetty kyytiä, joten saa nähdä päästäänkö sinne. Sitten vasta marraskuussa Jilla erkkariin ja joulukuussa tytöt voittaja ja PMV näyttelyihin. Sitten se vuosi olisi pulkassa näyttelyiden osalta. Näytelmien lisäksi käydään Jillan kanssa ainakin yhdessä tokokokeessa (toivottavasti jopa kahdessa) sekä speed racessa katsomassa kuinka Himppu juoksee (toivottavasti kovaa) =).