.....muuta kuin koirajuttuja. Joko olemme treenanneet, päivitelleet kotisivuja, otettu kuvia ja pidetty muuten vain hauskaa. Kaikki tämä tietysti liittyy noihin karvakorviin. Mutta on se lomalla olo ihanaa.

Huomasin kauhukseni, että kotisivuja oli päivitetty monta kuukautta sitten, oikein hävettää :(. Mutta nyt on saatu vähän sentään nekin ajantasalle, sillä sain koirien tulokset kirjattua. Sitten ajattelin vielä laittavani galleriaan kuvia, mutta sitten nämä niin "mukavat" freewebsit ym. olivat sitä vastaan ja kuvia ei nyt laitettu. Täytyy vielä illalla yrittää uusiksi.

Kuvatkaan eivät eilen oikein onnistuneet, huomenna toivottavsti paremmalla onnella.

Treenit sentään sujui ihan mukavasti. Intoa ainakin oli ja liikkeetkin sujui ihan mukavasti. Tehtiin jo niin, että pyysin Jilla seisomaan paikallaan ja kuljin siitä sen vierestä molempiin suuntiin ja näin siitä alkaisi toivottavasti muodotua jo avoimen luokan liikkeestä seisominen. Ja sehän vahvistaa vain alokkaan liikkeestä seisomista.

Kuvista tuli siis oudon sinisiä, huomenna yritän saada ei-niin-sinisiä kuvia...Sen takia en kehtaa laittaa kuin muutaman.
Mummo aivastutti
2166286.jpg

Mutta sitten innostuttiin riehumaan...
2166289.jpg

Ja unet maistui sen jälkeen itse kullekin
2166292.jpg