Tänään keksin jutun tokoillessa mitä meinaan koittaa Jillan paikkamakuun parantamiseksi. Jujuhan on siinä, että kun käsken sen maahan se menee. Siinä ei vielä ongelmaa, sitten kun sanon "paikka" ja lähden kävelemään Jilla nousee istumaan. Ajattelin, että kun otetaan luoksetulo, niin siinähän sanon "paikka" ja Jilla jää istumaan. Joten se saattaa yhdistää sen tähän.
Eli nyt vaihdan käskysanaa, se ei ole enää "paikka". Koska kyllähän jos Jilla lähteissä jää maahan, niin ei se sieltä kyllä nouse.
Kokeilin tätä ja se näytti toimivan :). Itseltänikin ehkä vähän ajattelematonta sanoa molemmissa liikkeissa "paikka", mutta oppi ja ikä kaikki!
Muissa liikkeissä ei ollut ongelmaa. Otettiin jääviä liikkeitä. Seuraamisessakin oli tosi hyvä kontakti. Ne ovat oikein hyvällä mallilla, tai niin voisin sanoa edellisten treenien perusteella :). Nopeasti se omaksuu uusia asioita....

Sannin kanssa otettiin vähän avo-luokan jääviä ja seuraamista. Sanni oli aivan innoissaan taas, kun viime kerrasta on aikaa ja hurisi oikein täpinöissään :). Kiva nähdä Sanni noin motivoituneena.

Iitun kanssa otettiin vain pieni seuraaminen ja sen jälkeen vaihdettiin temppuihin ;). Me ei mummon kanssa niin vakavasti tuota tokoa oteta. Temput on enemmän meidän juttu ;). Tänään harjoiteltiin missä on nenä ja sen se oppikin. Ja kovasti mummeli halusi vilkutella ja antaa vasenta ja oikeaa tassua. Tämä on se Iitun juttu!

Alla pari jo aikaa sitten otettua Jillan kanssa tokoilu kuvaa.
Kuvat on ottanut Ida H. Kiitos!
2071091.jpg

2071103.jpg