Ensinnäkin ISO Kiitos niille, jotka ovat onniteleet ykkösestä, niin täällä blogissa, sähköpostissa ja muuallakin. Ja Peltsun kennelille suuret onnittelut! Sillä välillä kun Sanni oli tokoilemassa ykköstulosta, sen emä Wilma (Peltsun Spring-Wilma) oli Harjavallassa esiintynyt itsensä Bis-Vet 1! Juteltiin, että sukujuhlat tässä pitäisi pitää ;).
-------------------------
Otsikossa näkyykin aika hyvin viime päivät tiivistetysti. Tokoa ollaan treenattu aika ahkeraan. Toko Jillan kanssa sujuu ihan mukavasti, jokaisen liikkeen se osaa, mutta eihän ne ole vielä kokonaisuutena valmiita ja hienosäätöä on paljon. Syksyllähän se pääsisi jo kisaamaan, mutta kisoihin mennään vasta, kun se on valmis. Varmaan sitten ensi vuoden puolella.
Agility ei ole kuitenkaan päässyt unohtumaan, se kun on varmaan se "meidän laji". Kotoa löytyy rengas, hyppy, putki ja kepit.
Sannille voisi yrittää opettaa sitä noutoa, mutta epäilen ettei se tule koskaan onnistumaan. Se kun inhoaa koko kapulaa....Mutta treenataan ne muut avo-luokan liikkeet hyviksi, niin ehkä me kehdataan joskus naama näyttää sielläkin, vaikka nouto ei aivan onnistuisikaan ;).
Iitun kanssa tehdään kaikkea mielenvirkistykseksi. Se tosin kaikista mieluiten valitsee temppujen tekemisen, kuin tokon. Mummo saa itse päättää....Sanni ja Jilla on sitten toinen juttu :).

Mutta on sitä lomailtukin, kuten lomalla kuuluu, koirilla olikin pe, la ja su treenittömiä päiviä (Sannin koetta lukuunottamatta) jolloin ei treenattu mitään.

Alla kuvia, joita otin viime viikolla....(Kuvat meni taas niin tuhruisiksi, joten jätin täyteen kokoonsa, ei niitä olisi muuten kehdannut edes näyttää...).

1631912.jpg

1631919.jpg

1631927.jpg

1631929.jpg

1631934.jpg

1631948.jpg

1631955.jpg