Kenkku juhli tänään 10.v synttäreitä raviradan parkkipaikalla, agilityn merkeissä. Sheltit osallistuivat meiltä kilpailuihin, Jillan mököttäessä autossa juoksujen takia.
Ensimmäisenä oli suurpujottelu kisa, jossa palkittiin sijoilla 3, 6 ja 9 olevat. Kumpikaan sheltti ei ollut näillä sijoilla, muuten järjestystä en tiedä.
Toisena oli agilityrata, jossa täytyi olla pari ja sitten toinen pareista meni "oikein päin" numerojärjestyksessä ja toinen pareista käänteisessä järjestyksessä. Ideana, että parit saisivat mahd. lähelle saman aijan :).
Sanni ja Iitu oli parit. Sanni on mennyt agilityä viimeeksi varmaan 4 vuotta sitten. Nyt annettiin vielä kerran mennä, rimojen ollessa alimmalla tasolla.
Iskä ja Iitu sekä minä ja Sanni muodostimme parit. Iskä ja Iitu aloittivat ja mummo teki rataa innokkaasti ja puhdas rata tuli! Sitten minä ja Sanni, joka teki myös hienon radan. Ainut virhe tuli kepeillä.
Sitten jännitimme tuloksia ja pääsimme voittoon! Kun tarkoitus oli tehdä mahdollisimman sama aika, meidän koirien aikojen erona oli vain YKSI sekunti :D. Että aika samaan aikaan mummot viilettävät radalla ;).

Kiitos Leenalle mukavasta synttäripäivästä ja onnea Kenkulle!