Kaikkea on ehtinyt tapahtua ja minä en ole tänne pitkään aikaan mitään raapustanut. Käytiin sitten katsomassa agin MM-kisoja Hesassa ja hienoahan se oli! Tunnelma oli niin huipussaan ja itsekin eläytyi suorituksiin.... koirat käyttäytyi hyvin hotellissa, onneksi. Ja kaikki sujui siis mukavasti.

Nyt olen muuten työharjoittelussa Mustissa ja Mirrissä :). Sielläkin on ollut tosi jees :).

Jillan kanssa ongelmaksi on nyt tullut se tuomarin käsittely. Arka tai agressiivinenhän se ei ole, mutta käy istumaan tai maahan tai muuten vain ei pysy paikallaan. Tänään sain onneksi siihenkin vähän helpotusta, ja toivottavsti pääsemme nopeasti yli tuomarikammosta. Kyllä tää junnuikä on aina arvaamatonta.

Tokon puolella treenimotivaatio on säilynyt hyvin ja alo-luokan liikkeitä vielä hiotaan. Avo-luokan liikkeistä ollaan käyty juuri tuota noutoa puu- sekä metallikapulalla. Paikkamakuussa on otettu 30 sekunnin aikaa tai sitten noin minuutti, johon sisältyy se, että käyn välissä palkkaamassa...Nyt ei ole onneksi sieltäkään noussut istumaan.

Sannin kanssa ollaan vähän pidetty taukoa, kun sille se tuntuu tekevän aina niin hyvää.

Launtaina suuntaammekin Kotkaan, jossa on speed race. Jilla juoksee joukkuueessa, yhdessä Leenan kelpojen Kenkun, Baby-X:n ja Rettan. Toivotaan hyviä aikoja niin medi kuin maxi kelpoille.

Alla kuvia Jillasta - joka osaa ottaa juoksemisesta kaiken ilon irti! (Harmi vain, että kuvista tulee näyttävät täällä niin suttuisilta...)

1955180.jpg

1955201.jpg

1955366.jpg

1955378.jpg

1955389.jpg

1955399.jpg