Niin se herätys oli yöllä ennen kolmea perjantaina, kun lähdimme ajamaan Leenan kanssa kohti Kuopiota. Minulla oli Jilla mukana ja Leenalla Kenkku, Woo Wha ja Retta.
Kuopiossa oli hyvin sateinen sää perjantaina ja vaatteet olivat aivan märkiä. Kelpiet oli heti aamusta ensimmäisenä ja Jilla kelpieistä ensimmäisenä. Leenan koirista Retta oli tänään se joka menestyi ja Reetu olikin Rop, onnea! Ei ollut Jillankaan tulokset huonot, sillä Hans Lehtinen antoi Jillalle KP:n ja näinollen Jipu oli Rop-pentu :). Arvostelu:

Kaunis pentu, erinomaiset mittasuhteet. Hyvät raajat ja kulmaukset. Alaleuka saisi olla voimakkaampi ja otsapenger melko litteä. Liikkuu hyvin. Lupaava. KP, Rop-pentu

Lauantaina olikin parempi ilma. Kerkesimme juuri ja juuri kehään, sillä autojono näyttelypaikalle oli suurempi, mitä osasimme odottaa. Näimme myös Jillan veljen, Paten. Paten näkeminen olikin yksi reissun kohokohdista :). Jilla ei käyttäytynyt tuomarin tullessa kopeloimaan huonommin kun eilen, mutta KP tuli ja Jilla oli Rop-pentu, Paten ollessa Vsp-pentu. Onnea myös Patelle ja muille jotka pärjäsivät :). Tuomari oli Judy Docksey, Australiasta joka tuli vielä sanomaan minulle, että tämä pentu on erityisesti hänen mieleensä. Jipun arvostelu:

Graceful, foxy expression, well balonced, almoud eye, correct proportious. Moved with drive. Sound coming & going. KP, Rop-pentu

Pääsin myös rotukehän puolelle muutamaan otteeseen. Olin Kennel Bestsellerin kasvattajaryhmässä tervu-kehällä, sekä isossa kehässä, koska Tuulan kasvattajaryhmä oli Rop. Onnea! Olikin mukava kokemus tuo tervukehässä oleminen :).
Sitten pääsin Pilviä (Piristeen Alkuhuuma) handlaamaan rotukehään. Pilvi saikin molempina päivinä erin ja sijoittui suuressa junnunarttujen joukosta molempina päivinä luokassaan. Mukava ja kaunis esitettävä. Onnea ja kiitos Heljä!

Pate ja Jilla ©Mari A.
1793859.jpg

Minä ja Pilvi ©Heljä K.
1793874.jpg

Jilla ja palkinnot (kuva on erittäin huonolaatuinen)
1793887.jpg