Eipä ole tullut kirjoitettua nyt pariin päivään, varmaan siksi, kun mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Koiratkin on vaan lenkkeilleet. Jillan kanssa ei olla otettu tokoakaan, kuin viimeeksi sunnuntaina siinä kokeessa.

Mutta ollaa me jotain sentää saatu aikaseksi. Koirien osalta on huoltotöitä tehty. Kynsiä ollaan leikelty kahdestatoista tassusta ja kaksi kolmesta koirasta on laitettu kuntoon. Iitu, se kaikista työläin, suuren suuren turkkinsa vuoksi. Mutta sitä koiraa on kaikista mukavin laittaa, kun se harjauksesta niin kovasti tykkää. Tulee aina itse kyljelleen siihen valmiiksi ja nautiskelee harjauksesta. Kaiken kukkuraksi kiittää vuolaasti siitä vielä nuolemalla naamaa ja häntää heiluttaen...

Jillaakin on siinä määrin laitettu, että kammattiin koko koira läpi. Sillä on nyt karvalähtöaika ja saatiin me kampaamalla siitä suurin osa pois. Eipähän loju sitten lattialla ja sitä kautta ole imuripussiissa. Viikolopuksi jää enää Sanni.

Onneksi en laittanut Jillaa Tampereelle näyttelyyn, kun nyt näyttää turkki tippuvan. Nyt tuleekin ihan hyvä näyttelytauko, varmaan toukokuussa seuraavat (varmaan kaksi näyttelyä), ellei huhtikuuksi mitään tule. Ne lonkkakuvat oli tarkoitus ensiviikolla mennä ottamaan, mutta se päivä "peruuntui". Saa nähdä nyt milloin löydetään hyvä aika.

Täytynee laittaa viime lauantaina otettuja kuvia, kun uusiakaan ei ole.

Sanni vaanii Jillaa..

Hulmuavat turkit.....

Shelteillä jäi lumipaakkuja tassuihin kiinni.