Ja koiria inhottaa....eivät oikein pidä tuota sadetta mukavana. Pikakuulumisia sen verran, että tänään on meillä Jillan kanssa tokotreenit. Ajattelin palkkausta nameilla ja pallolla. Viime aikoina olenkin tuota palloa käyttänyt palkaksi ja etenkin liikkeestä seisomisen Jipu älysi nopeasti pallon kanssa opettaen.
Ja noutoa pitää ottaa vähän. Haluan, että se sujuisi mahd. hyvin tulevaisuudessa. Onneksi on ihan kivalla mallilla. Kun on tollanen "kapula-hullu" koira :D.

Sannin kanssa onkin pm-kisa sitten 7.9 Haminassa. Toivottavasti saadaan meidän joukkueelle hyvät pisteet...Ja viimeinen ykkönen!

Näyttelypuolella onkin pari viikkoa hiljaista, kunnes on Porvoo, jossa ollaan viimeistä kertaa pentuluokassa. Nopeasti se junnuikä tulee vastaan. Loppuvuoden näyttelyt onkin vähän kysymysmerkkejä. Mutta todennäköisesti Jyväskylä ja tietty Messari on aivan varma.

Agilitystä sen verran, että Leena on pitänyt pujottelukoulua, joka onkin mennyt tosi hyvin. Kepit on Jillasta niin hyvä juttu, kun olla voi. Ja ne sujuukin nyt tosi hyvin. Saa nähdä miten meidän käy, kun edetään seuraavaan vaiheeseen!