Nyt on erittäin sateinen ja kylmä päivä takana. Nyt alan uskoa, että Kouvolan näyttelyssä sataa aina :). Olin Suskun kyydillä, ja mukanamme oli Suskun ja minun lisäksi Iitu ja Jilla sekä Suskun koirat Blacky ja Cina sekä Suskun kasvatti Ringo sekä Hanna Vaninsa kanssa :).
Päivä alkoi bortsukehällä, jossa esitin Blackyn jun eri/1 sekä Ringon avo eri/1 ja lopulta Blacky oli pu2 ja Ringo pu4! Onnea Suskulle ja Ainolle! Myös Siljalla ja Serillä meni loistavasti, he saivat sertin ja Cina oli vsp-veteraani.
Jillan esiintymistä jännitin aika paljon. Mutta hyvinhän se meni ja Jipu oli kp:n kera rop-pentu!
Iitu oli vesisateen takia kurainen ja märkä. Mummon turkki meni vielä aivan pörheäksi, mikä teki siitä aivan hullunkurisen pallomaisen näkösen. Mummo kuitenkin jaksoi päivän hienosti ja korvatkin kesti yllättävän hyvin alhaalla. Laatuarvostelu hyvä kera kivan arvostelun :).

Jillan arvostelu:
Well balanced. Correct head with good proportion. Well set ears. Good top- & underline. Correct legs. Puppy like movement. Very promising!

Erittäin tasapainoinen. Oikea pää oikeilla mittasuhteilla. Hyvin asettuneet korvat. Hyvä ylä- & alalinja. Oikeat jalat. Pentumaiset liikkeet. Erittäin lupaava!

Iitun arvosetelu:
Melkein 12v. oikein reipas veteraani. Hyvä kontakti ja turkki. Hieman voimakas ja raskas kokonaisuus. Liikkuu innokkaasti ja hyvin.

Huomenna matka kohti Heinolaa, jossa Iitun kanssa junnuissa sitten :).