Eilen oltiin Jillan kanssa treenaamassa tokoa, seuranamme Silja, Ida ja Jenni koirineen. Häiriötä siinä Jillalle oli, sillä Jipu tykkää niin hirveesti mukana olleista koirista, mutta hyvin kesti hommissa mukana, hyvä Jipu!
Paikkamakuu meni taas hyvin, tosin aika ei ollu pitkä, mutta kuitenkin. Ja Jilla näyttää sellain "levollisesta", eikä pälyile hirveesti ympärilleen.
Luoksetulossa Jilla tuli tosi suoraan ja hyvään kohtaan perusasentoon, siihen olin tooosi tyytyväienen. Seuraamiset jätettiin tälläkertaa treeniohjelmasta pois, ihan sen takia, kun niitä ollaan otettu niin paljon.

Nyt pitäisi ottaa vielä sitä luoksepäästävyyttä, sitä kun ei tule oikein koskaan otettua, kun treeneissä on aina Jillalle tutut ihmiset. Täytynee miettiä joku koiralle tuntematon ja ottaa se ihan liikkeenä. Hyppyäkään ei olla vähään aikaan otettu, mutta se on sujunut ihan kivasti aina.

En olis kyllä oikeesti pari vuotta sitten uskonu et hurahan tokoon ollenkaan. Mutta niinhän siinä kävi, nyt hiotaan Jillan kanssa alokasluokan liikkeitä ;).


Etsin vain jonkin kuvan, taitaa olla joulupäivänä otettu kuvastamaan suurta lumen määrää. Kuten huomaatte kuva ei liity aiheeseen :D, mutta ei ole pelkkää tylsää tekstiä ;).
2184808.jpg