Ei ole enää kauaa koulua miulla, jee! Yksi koe vielä (perjantaina uskonto) ja sitten on kokeetkin ohi. Ja samalla Jillan juoksut alkavat olla kohta loppumaisillaan. Ei enää tiputtele niin paljon, kun jokin aika sitten. Missään treeneissäkään ei olla siis käyty, toivottavasti emme ole paljoa jälessä ;).

Näyttelytkin on kohta, ja aikatauluja ja numerolappusia on tullut. Kelpieitä ei ole todella suuria määriä näihin kohta oleviin näyttelyihin ilmoitettu, mutta missään ei olla ainoita.

Sannin vuorokin on tulossa näyttelyrintamalla. Siitä onkin jo vuosi, kun viimeeksi käytiin Haminassa. Sanni menee varmaan Kouvolaan ja ehkä Heinolaan. Katsotaan mihin innostumme lähtemään ja muistanko edes laittaa koiraa vetskuihin, kun miusta se ei ole vanhentunut juuri lainkaan iän myötä! Sitten varmaan täytyy jättää Jilla kotiin, kun ottaa Sannin tai riskillä laittaa samoihin näyttelyihin. Aina vähän pelottaa sitten, että kehän on just samaan aikaan. Noh, tilanteen mukaan katson kuka sieltä hihnan päästä löytyy :).

Jillan mielestä lelut voivat olla mitä vain - jopa puun oksat, jos on mielikuvitusta.

1242238776_img-d41d8cd98f00b204e9800998e