Lähdettiin Marin ja Maijan kanssa Mikkeliin ja siitä loppumatka Pirjon isossa autossa Varkauteen. Näyttelypaikka oli hiekkakenttä ja aurinko paistoi. Mikäs sen mukavampaa, kun oli näyttelyteltta, tuolit ja eväät ja mukavia ihmisiä.

Cockerit Netta ja Nelli oli Eri/3 ja Eri/2. Ja jenkkicockeri Sisko oli rop-pentu. Ja Pirjon kooikerhondjet keräsivät palkinnot kotiin. Myös Lordille ja Serille menestystä. Onnea!

Kelpie kehä oli myöhässä aika paljon. Lopulta kehään meni pennut ja sitten me kaksi junnunarttua. Meillä oli kilpakumppani, ja molemmat saimme ERI:n. Tuomari vielä juoksutti koiria ja Jilla vei voiton ja oli hienosti ROP ja sai toisen sertin. Täähän on sitten ihan historiaa, koska oli ensimmäinen koira, kun kukaan miun koirsta on rotunsa paras! :)

Arvostelu: Keskikokoinen, voimakas, oikein hyvä tyyppi, ilme ja pää. Oikein hyvä ylälinja, runko ja kulmaukset. Voimakas luusto, oikein hyvä rintakehä, askel ja liikkeet. Hyvä väri ja karva. Oikein hyvä luonne. Tuomari oli Kamen Litov, Bulgaria.

Jilla vähän "könöttää", mutta muistona kuva on kallis!

1242496395_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ryhmäkehässä käytiin pyörähtämässä ja se oli kokemuksena hieno, menestystä ei tullut. Jillasta oli hienoa juosta se iso rinki ;).

Tosi kiva päivä ja huomenna sitten Haminassa!