Jillan kanssa otimme talomme edessä tokoa taas noin. vartin verran. Jillassa on mielestäni tapahtunut suuri edistys, ainakin paikallaan olemisessa.
Aluksi se ei malttanut olla sekuntiakaan paikallaan, enkä tällöin päässyt palkkaamaan sitä oikeasta suorituksesta. Nykyisin paikallamakuu menee jo puoli minuuttia. Enempää en ole vielä uskaltanut noin nuorelle ottaa.
Luoksetulossakin se jää nykyisin aika hyvin paikalleen istumaan ja tulee ekasta käskystä luo ja käy eteeni istumaan. Tästä olen palkannut ja vapauttanut. Olen myös tehnyt sitä, että jätän Jillan istumaan ja palaan takaisin palkkaamaan, ettei ala ottamaan varaslähtöjä...
Perusasento on edelleen aika samanlainen, osaa itse hakea paikan, mutta tarvitsee pientä ohjausta.
Seuraamisissa olen ottanut vain pieniä pätkiä ja kun on oikein hyvin seurannut, niin siitä palkka.
Noudossa se lähtee heti kapulan perään, ottaa sen reippaasti suuhun ja tuo minulle.

Iitun ja Sannin kanssa jatkoimme jäähallin parkkipaikalle Sirpan ja Caritan kanssa treenailemaan. Sanni teki taas tyypillistä omaa suoritustaan. Liikkeestä pysätys on se mitä pitää eniten treenata, sekä liikkeestä maahanmeno, jossa omaan vauhtiini tulee käskyn kohdalla pieni stoppi. Siitä siis eroon.
Iitun kanssa otimme pienen seuraamisen. Sillä taas on aivan toisinpäin. Siinä missä Sannilla on hyvä kontakti, Iitun keskittyminen välillä herpaantuu ja taas Sannilla on ne liikkeestä pysäytykset epävarmoja, tämä on taas Iitun vahvuus.
Lopuksi vielä hyppy, joka meni molemmilta tosi hyvin. Taisi olla n. 2 m väli hyppyyn ja siitä käsky. Molemmat tytöt hyppäsivät reippaasti ja innokkaasti ja loppuosakin meni hyvin. Sheltit siis yllättivät hyvillä hypyillään :).

1498138.jpg

1498145.jpg

1498285.jpg