Aamulla ei onneksi ollut edes kovin aikanen lähtö, kun Leenan kanssa mentiin kelpieiden ja Tikkarin kanssa Kotkaan asti speed raceen :). Kysessää oli siis koirien kiihdytyskilpailu, jossa ei ollut ulkonäöllä tai rodulla väliä - vaan vauhdilla!

Tuttuja oli jonkinverran ja aika menikin nopeesti. Meillä oli medeissä (alle 45cm) kaksi joukkuetta, kuuluimme Jillan kanssa Bestseller Speed Club - joukkueeseen, yhdessä Fanin, Mimmun ja Mangon kanssa. Fani aloitti joukkueemme "juoksun" ja tekikin tosi kovan pohja-ajan. Kohta olikin Jillan vuoro, ja Ari jäi lähtöön pitämään Jillaa kiinni (kiitos siitä!) ja nostin käden merkiksi vasta melkein maalin luona, jotta Ari tiesi päästää Jillan juoksemaan. Himppu pinkoi luokseni minkä jaloistaan pääsi =). Kaikki neljä kelpietä juoksi omistajiensa luo niiiiin kovaa kun pääsi ja tulokset oli oikein mukavia =). Sekä sääkin suosi.

Jilla voitti medi luokan, jossa oli 37 koiraa, eikä ollut huonot sijoitukset muillakaan (Fani 6, Mimmu 12, Mango 15).... Päivän vielä kruunasi se, kun joukkueemme voitti kultaa! =)

Miun kamerassa ei oo yhtään joukkuekuvaa, mutta muutamat tutut (Tiina, Leena, Jenni...???) saattoivat napata pari kuvaa. Olisi kiva jos jollain olisi lähettää :).

Tässä kuitenkin sisarukset Jilla ja Mimmu...

Jillan systeri Mimmu

Sekä Jilla itse

Ja vielä yhdessä =)