Nyt voisin kirjoitella pitkästä aikaa agiltiykuulumisia tänne. Meillä on ollut vähän hyppyjen suhteen takapakkia, sitten meillä jäi treenit välistä miun kipeän polven takia ja viime keskiviikkona sitten mentiin. Hienosti meni ne treenit, hypyt sujui tosi kivasti kun tehtiin gridit (kirjoitetaankohan se noin?) alussa ja sitten keppejä verkkojen avulla. Omaa ohjaustani tulee kehittää, koska Jilla on niin _nopea_ että vaatii erilaista ohjausta kun sheltti.

Eilen käytiin epiksissä, jossa saldona oman mokan takia hylky (hyppäsi hypyn väärään suuntaan, kun yritimme korjata). Alku oli radan haastavin kohta ja itse jäin heti jälkeen. Se meni kyllä koiran ansiosta hienosti ja selvisimme alun =).

Ennen meillä on ollut vähän sellasta menoa, että Jilla on kysellyt minulta vähän liikaakin mihin pitää mennä. Nyt olen havainnut pienen edistymisen siinä asiassa, kun osaa edetä jo paremmin itse... Edistymistä siis tapahtuu pikkuhiljaa! Henna sai aika kivoja kuvia Jillasta otettua, laittelen niitä tänne sitten ;).

Nää on jotain vahempia kuvia, joita Kirsi joskus meistä otti....laitan näitä nyt muutaman, kivempi lukea tekstiä, jos on edes jotain kuvia mukana...