Juuri tultiin kotiiin mätsäristä, cittarin parkkihallista. Porukkaa oli tosi paljon, enemmän kuin viimeeksi. Mika kilpaili Sannin kanssa lapsi&koira kilpailussa ja saikin ihan hyvin Sannin esiintymään. Sijoitus oli 4, suuren osallistujan joukossa. Eli hienosti meni siellä :).
Jenni oli vailla junnukoiraa, ja annoinkin meidän Iitun kehään kaveriksi, koska Iitun on ollut ennenkin Jennin hyvässä  käsittelyssä. Iitu ei ole kehässä välttämättä helpoin koira, mutta sai hyvin rauhallisesti Iitun esitettyä. Tuomari vaihdatti koiriakin ja Iitu ja Jenni oli lopuksi hienosti sijalla 4. :).

Mika & Sanni sekä Jenni & Iitu
2050458.jpg2050502.jpg

Jillan kanssa oltiin pennuissa ja esiintyi oikein hyvin ja alkaa olla oma itsensä näin jouksujen jälkeen :). Saimme punaisen nauhan, parinamme oli cockerspanieli. Tuomarin tullessa kopeloimaan, ei Jilla hievahtanutkaan, vaan seisoi oikein nätisti paikallaan ja käyttäytyi muutenkin oikein mallikkaasti :). Punaisten kehässä oli lähemmäs 30 koiraa, tosi suuri määrä. Pääsimme lopuksi kuuden parhaan joukkoon! Onnea Rapelle 3. sijasta! Olin tosi tyytyväinen Jillan esiintymiseen, menee vain parempaan suuntaan. Tänään esiintyi tosi hyvin :) Kuvaa ei vain tullut, kun kamera lähti muiden mukana, jotka lähti aikaisemmin kotiin.

Kiitos Mirkalle kyydistä ja onnea kaikille pärjänneille :).

Jillan loikka :D
 2050548.jpg