Juu, eli kuten otsikko kertoo, ei ollut turha reissu messariin. Päivän aloitin katsomalla bortusukehiä, mutta koska olin huonovointinen ja kuumeessa, en esittänyt muita koiria kehässä. Suuret onnittelut Susku & Blacky sekä Mia & Leksa!

Kelpiet tuomaroi Ole Staunskjær, Tanskasta. Tuomari oli aika tarkka ja saneli pitkät arvostelut. Minua jännitti taas vaihteeksi tosi paljon ja olin myös kipeä ja kovassa kuumeessa. Tiinan Arwo aloitti pennut hienosti ollen Vsp-pentu, onnea! Suuren suuret onnittelut myös Mirkalle ja Rape-veljelle JV-08 tittelistä ja sertistä.

Nartut saivat aika paljon EH:ta. Junnunartuissa oli kaksi, Jillan lisäksi toinen ruskea narttu. Meille irtosi erinomainen ja luokkavoitto, mikä tarkoitti JV-08 titteilä :). Parasnarttu-kehässä koettiin jänniä hetkiä. Olimme ensimmäisenä (junnukoira kun oli) tuomarin katsoessa vielä kaikki läpi, hän siirti Leenan Woo Whan edellemme ja juoksutti. Sitten hän vertaili päitä ja ilmeitä ja juoksutti taas. Lopulta hän vielä vaihtoi paikkoja ja Jilla oli ensimmäinen voittaen nartut! En ollut oikeesti uskoa todeksi. Eli siitä rapsahti V-08! Rop & Vsp kisassa Tenho (Bestseller So What) veti hienona veteraanina pidemmän korren ja oli rop. Lopuksi olimme vielä Bestsellerin kasvattajaryhmässä, joka voitti, saaden KP:n. Onnea Tuula! Tämän jälkeen Jilla haluttiin ottaa doping testeihin ja oli työn ja tuskan takana saada Jilla pissaamaan, jotta saatiin virtsanäyte. Siihen meni ainakin yli tunti. Tämän aikanahan meitä "vahdittiin" koko ajan, kuten säännöt käskevät. Meinasin jo pyörtyä korkeasta kuumeestani johtuen yhdessä vaiheessa, onneksi sain automme ovesta juuri kiinni....

Eli kaiken sekavan kirjoitukseni jälkeen Jillan saldo siis eri/1, pn1, sert, vsp, jv-08 & v-08!

Laitan kuvia kun pääsen kotiin omalle koneelle tyhjentämään kameran. Ja arvoselun näpyttelen myöhemmin. Kiitos kaikille onnittelijoille ja meiltäkin onnittelut tuloksiinsa tyytyväisille :).

Kiitos vielä Susku ja Toni kyydistä Helsinkiin päin ja pakko onnitella vielä Maria ja Damea Rop:ista ja Ryp2 sijasta!

Nyt on rankka päivä takana, olo on erittäin väsynyt ja kuumeinen, MUTTA äärimmäisen onnellinen :).