Agility esteillä kävimme pitkästä aikaa Mirkan ja Rapen kanssa. Otimme keppejä, hypyt neliön mallissa ja näin saimme treenattua nopeita käännöksiä. Sitten keinua ja putkea.
Aloitimme menemällä kepit. Alussa oli pientä sähläystä, mutta lopuksi meni jo tosi hyvin. Putkessa ei mitään ongelmaa. Neliön mallissa olleet hypyt oli tosi hyödylliset ja Jilla teki nopeat käännökset ihan hyvin, ja oli minusta kuuliainen tässä kohtaa.
Keinulla meidän ongelmaksemme koitui nopeus. Jipu menisi niin vauhdilla, ettei keinu kerkeä laskeutua alas. Jouduin hihnasta jarruttamaan sen menoa. Mutta hyvin istui kontaktilla ja odotti lupaa.
Niin, ja rengaskin oli. Siitä se ei yrittänyt kun kerran tulla ali ja muuten älysi hypätä keskeltä rengasta.
Kiitos Mirkalle ja Rapelle seurasta :).  

Tokossa olemme Jillan kanssa treenannu hyppyä, joka sujuukin jo hyvin. Se hyppää reippaasti yli ja pysähtyy heti "paikka" käskyn saatuaan. Ja liikkeestä seisominen alkaa olla jo tosi hyvällä mallilla. Nyt pitäisi seuraavaksi saada paikkamakuu varmaksi.

Seuraavat näyttelyt on katsottu. Kouvolaan parin viikon pääsä ja sitten syyskuussa Porvooseen. Porvoossa onkin Jipu sitten viimeistä kertaa pennuissa. Sitten tulee lokakuu taukoa ja sen jälkeen starttaamme marraskuussa Jyväskylässä junnuluokassa. Sitten onkin jo joulukuussa messari.

Shelttien kanssa on nyt vähän kysymysmerkkinä nuo näyttelyt. Iitu on nyt menossa tuonne Kouvolaan, muualle sitä ei ole ilmoitettu. Sannin kanssa taidamme nyt keskittyä tokoon ja odottaa, että 10.v tulee täyteen.

Sannin kanssa kävimme avo-luokan treeneissä. Kokeilimme luoksetulosta pysäytystä. Tätä en ole paljoa uskaltanut treenata, koska yritämme saada vielä Alosta sen viimeisen ykkösen, ettei ala siellä sitten hiipimään. Kuitenkin, saatuaan käskyn se vielä hiipi varmaan metrin mutta pysähtyi kyllä. Siinä ihan hyvä alku. Liikkeestä seisominen Avo-luokan malliin meni ihan kivasti, tosin pientä hiomista vailla. Mutta hyvä sinäänsä.
Seuraamiset noissa treeneissä oli aika kauheeta. Se oli vääljää ja kontakti tippui useaan. Pitää alkaa ottamaan lyhyitä pätkiä jossa on hyvä kontakti ja reilu palkkaus.

Lauantaina lähdemme Jillan kanssa viikonlopuksi LPKY:n leirille, jossa ohjelmana on mm. hakua, tottista ja tokoagia. Siitä tulee varmaan kivaa!

Että kaikkea sitä on puuhattu, kohtahan alkaa taas koulut. Jillasta varmaan outoa, kun olen ollut nyt päivät kotona ja ollaan tehty kaikenlaista. Ei sillä, ettemme kouluaikaan tekisi, mutta kuitenkin ;).