Alkoihan se huhtikuu ja se tietää (toivottavasti) paljon aurinkoisia päiviä!

Me ollaan Jillan kanssa oltu tosi reippaita, sillä eilen käytiin tokotreeneissä ja tänään agilitytreeneihin, kivaa!

Tokot meni kaikinpuolin oikein mainiosti. Meitä oli tälläkertaa tosi paljon ja mutta meidän treenipaikan pohja oli huonossa kunnossa (loskaa ja vettä). Hyvin se kelpie kuitenkin toimi :). Häiriötä oli kuitenkin aika paljon, mutta Jipu kesti hyvin ilman hihnaa kokoajan luonani, eikä lähtenyt kenenkään perään sooloilemaan. Liikkeet meni mukavasti, paikkamakuun otin, mutta vain varmaan 20 sekunnin ajan. Lyhyt siksi, että tiesin ettei koira tykkää siinä märässä maassa olla maassa. Pääsin siis siten palkkaamaan oikeasta suorituksesta ja eihän sen aina tarvitse niin puuduttavan pitkä paikallaolo olla. Noudon teimme liikkeenohjaajan kanssa ja se sujui mukavasti. Lisäksi harjoittelimme liikkeestä seisomista avo-luokan malliin, josta ekan kerran otti askeleen minua kohti, kun kävelin Jillan selän taakse. Seuraavalla kerralla onnistui jo hyvin :). Samoiten hyppy meni kivasti. Kiitos treeniporukalle!

Ollaan siis aloitettu jonkinverran avo-luokan liikkeitä harjoittelemaan, kun tuntuu, että Himppua tympii aina samoja liikkeitä jauhaa. Toivotaan siis, ettei tarvitse kauaa alossa olla, että päästään luoksetulon pysäytyksiä yms. harjoittelemaan. Jospa saisimme sen TK1 koularin tänä vuonna?

Joo, ja meidän kotinäyttelyn aikataulutkin ilmestyi nettiin. Ne olikin miun kannalta oikein hyvät, sillä ei mene Iitun kehä ja junior handler päällekkäin, jesh! Ja ykköshallissa molemmat kehät niin ei tarvitse hallien välillä rampata. Shelttejä vain 34, mikä oli minusta yllättävän vähän.

  Mummelin kuva viime viikonlopulta:

1238597094_img-d41d8cd98f00b204e9800998e