Tänään oli herätyskello soimassa, kun Mirka tuli hakemaan minut ja Jillan puoli kymmeneltä (kyllä, rytmi mennyt lomalla pahasti sekaisin, kello piti laittaa soimaan) Joutsenoon vaelluslenkille, meidän lisäksemme lähti Leena kera koiriensa Kenkun, Baby-X, Retta ja Tii Pii.
Kaikki koirat tuli oikein mainiosti toimeen keskenään, ja juoksenelivat vapaana. Olihan meillä tauko, kiitos Leenalle eväistä :).
Olimmekin vasta kahden aikaan kotona, mutta mukavaa oli, kiitos seurasta...

Olimme pitkästä aikaa tokoporukamme kanssa treenaamassa. Jilla oli taas pirteänä, kun sai vaelluksen jälkeen levätä. Paikkamakuu ryhmässä n. minuutin verran sujui ongelmitta.
 Hypyn otin kolmesti (vaihtelin vähän "etäisyyttä") sekin meni ihan hyvin. Ainut vaan, että keskimmäisellä kerralla palatessani Jillan viereen, se ennakoi ja kävi istumaan, vaikka aina palkkaan sen silloin kun vielä seisoo. Tosi harvoin edes pyydän istumaan. Se tuottaisi vain suurta ennakointia, luotan, että koira kokeessa istuu kun niin käsken ;).
Luoksepäästävyys meni ihan hyvin, Jilla istui sivullani. Tosin kehuin sitä, kun Sirpa oli siinä oli koiran luona.
Liikkeestä maahanmenossa Jilla vain "niiasi", en tiedä vaikuttiko epämiellyttävä maa. Koska yleensä se käy hyvin maahan ja nyt se molemmilla kerroilla niiasi. Sitten kahden yrityksen jälkeen se kävi normaalisti maahan -> tästä palkkaus ja lopetus onnituneeseen suoritukseen.
Ilokseni sain huomata, että vaikka lähistöllä kuuli pauketta (raketit siis), ei Jilla reagoinut niihin :).

Siinä siis tämän päivän ohjelmamme, nyt on pieni kelpie neiti hyyyvin väsy :).
Eipä ole kummastakaan tapahtumasta minulla kuvia.

Koska kuvat ovat olleet viime päivinä lähinnä Iitua ja Jillaa, laitan teille siis näytille kuvan, jossa on Sanni.

2189003.jpg