Vaikka tänään minulla oli aikas rankka päivä koulussa, lähdimme Jillan tokoilemaan treeniryhmämme kanssa. Tokoilut menikin tosi hyvin, ja intoa oli kuin ilmapallolla :D. Olin jo valmiiksi suunnitellut ohjelman. Luvassa oli juoksutarkastus, seuraaminen, liikkeestä seisominen ja hyppy. Lisäksi Jilla sai vetää liikkeiden välissä aika paljon vetonarua.

Aluksi harjoittelimme juoksutarkastusta. Carita ystävällisesti tarkasti, ja Jilla antoikin tehdä sen nätisti. Pidin vain vähän koiratsa kiinni, vaikka Jilla ei vastaan sinällään pistänytkään.

Otimme suhteellisen pitkän seuraamisen, jossa oli hyvä kontakakti ja ihan hyvät käännökset.

Tämän jälkeen otimme liikkeestä seisomisen. Aluksi ihan kokonaisena liikkeenä, jossa se pysähty tervävästi. Ja toiseksi niin, että kun koira pysähtyi niin heti pinaattilettu suuhun ;).

Hyppy otettiin "käskyttäen". Hyvin Jilla hyppäsikin ja pysähtyi hypyn jälkeen. Koiran viereen palatessani Jipu ennakoi käyden istumaan, mutta toisella kerralla otettiin niin, että en palannut koiran viereen vaan palkkasin sen "hypyn" yli.

Sitten intoa oli vielä niin paljon tehdä, että harjoittelimme kaukokäskyjä. Jillalla on aiks hyvin näköjään iskostunut päähän "maahan" ja "istu", kun teki noin viiden askeleen päästä oikein reippaasti kaikki käskyt. :)

Nämä treenit menivät siis super paljon paremmin, kuin sunnuntain - ja hyvä niin. Koiralle sekä ohjaajalle jäi oikein hyvä mieli. Etenkin olin iloinen, että Jilla oli taas oma itsensä ja hyvinkin motivoitunut. Nyt seuraavaksi parkkihalli-treenit. :) Huominen saattaa kuitenkin olla vapaapäivä treenien osalta, lauantai ainakin on. Toki jokapäivä ennen ruokaa, Jillan täytyy tehdä jotain pientä......

Kuvatuksia ensi kerralla, nyt ei ole kameraa moneen päivään otettu pois kameralaukusta....