Tänään ei sitten lähdettykkään Porvooseen, sillä Jillalla huomattiin kennelyskä (tai siis varmaan keuhkoputki-infektio), jotka ovat siis aika pitkälti sama asia. EIlen se oli aika surkeana ja köhi paljon, mutta tänään onneksi jo pirteämpi :). Nyt vain alkaa näyttää siltä, että Iitu sai tartunnan... Joten siis Porvooon näyttely jäi ihan Jillan kunnon takia ja ettei tartuteta muihin ikävää tautia....

Jipu kerkesi kuitenkin käymään sen neljä kertaa pentuluokassa, muistinvirkistyksenä vielä tässä:
LPR, erkkari 29.6 tuomari: Camilla Allnutt, Australia, tulos: KP, Rop-pentu, Bis-pentu
Kuopio, KV 1.8 tuomari: Hans Lehtinen, Suomi, tulos: KP, Rop-pentu
Kuopio, KV 2.8 tuomari: Judy Docksey, Australia, tulos: KP, Rop-pentu
Kouvola, KR 16.8 tuomari: Roberto Schill, Romania, tulos: KP, Rop-pentu

Nyt sitten nokka kohti junnuluokkaa, vielä on vähän epävarmaa missä se sitten korkataan. Viimeistään Jyväskylässä, mutta voi olla jo sitä ennen....


Mutta Iitu mummo on yllättänyt tässä yhtenä päivänä! Olimme oman seuramme LAU:n järkkäämässä epävirallisiissa kisoissa. Rata oli mölleille aika vaativa, mutta teräsmummo sai ainoan nollan ja voitti! Huvittavinta oli, kun tuomari kysyi, että olemmeko tulossa seuraaviin omiin kisoihin? Eipä arvannut, että koira täyttää 12.v ja ei ole enää mitään "kisauraa" suunnitteilla.
Todellakin käymme vain pitämässä hauskaa ja se onkin niin palkitsevaa, kun mummo menee radalla häntä heiluen :D. Ja Jillakin sai vetonarun.


Ja vielä pakko kertoa lyhyesti Sannin tokoiluista. Olemme vähän AVO-luokan liikkeitä kokeilleet. Toetyt liikkeet menevätkin jo tosi hyvin. Noutohan se on kompastuskivi. Mutta tattadadattadaa SANNI LEIKKII! Kyllä. Se on vetoleikkejä nyt paljon leikkinyt ja kamala äänikin kuuluu, sellainen murina käy! En olisi  uskonut että tolla on noin paljon taistelutahtoa. Yritän nyt hyödyntää sitä noudon opettamisessa ja nyt sainkin lisää motivaatiota itselleni.