Jihuu! Talossa edes yksi koira mikä noutaa. Nyt meillä on toi maaginen metallikapula, ja mikä parasta Jipu noutaa sitä! Eli se ei nää eroa puukapulan ja metallikapulan välillä :). Eilen treenasimme Sirpan kanssa kahdestaan. Otin ensin luoksetulon. Jäi istumaan hyvin paikoilleen ja tuli vauhdikkaasti luokeni ja siitä suoraan sivulle, hyvä Jimppu-Himppu!
Sitten pätkä seuraamista, jossa alussa sen katse vähän herpaantui muualle, mutta sitten sen jälkeen sujuikin jo paremmin. Täytyy alkaa ottamaan ihan tosi lyhkäsiä seuraamispätkiä, jossa on hyvä kontakti.
Hypyssäkään ei ole ongelmaa. Paikkamakuuseen täytyy alkaa kiinnittämään huomiota, että pysyy myös maassa, vaikka olisi häiriötä enemmänkin ympärillä.
Jääviä liikkeitä en nyt ottanut ollenkaan, ettei oteta liikaa kerralla. Lyhyet ja ytimekkäät treenit sopii meille parhaiten.

Ja nyt sitten onkin viikonlopun kohokohta! Agilityn MM-kisat Helsingissä mitä mennään kattomaan lauantaina ja sunnuntaina. Koirat pääsevät hotelliin kanssamme yöksi, Jilla olikin sillon Kuopion näyttelyreissulla yön hotellissa. Shelteille tää on oka kerta :). Huomista siis odotellessa...