Nyt kerron lyhyesti ja ytimekkäästi tämän päivän treeneistä, kun ajattelin tänään käydä aikaisin nukkumaan ja herätä aamulla pirteänä (aikaisin nukkumaan meno vielä onnistuu, mutta tuskin toi pirteys...).
Siis, tänään treenattiin Annin ja Caritan kanssa tokoa pimeällä jäähallin parkkipaikalla. Onneksi kuitenkin valaistus parani.
Jillla otti tokoa ekaa kertaa juoksujen jälkeen ja sen näki innokkuutena ja vähän ....noh virheinä. Aluksi otin pari seuraamispätkää (aika lyhyitä) ensin hihnaa ja ilman. Ne sujuikin tosi hyvin. Sitten pari askelta ja pysähdys, tässä se ei niin suoraan käynyt istumaan, mutta seuraavalla kerralla jo parani.
Tämän jälkeen otin luoksetulon, jossa ei ongelmia. Ekasta kerrasta jäi hyvä mieli, joten yksi kerta riitti :).
Tämän jälkeen  leikittiin vetolelulla ja pidettiin Jillan kanssa pieni leikkitauko.
Liikkeestä seisominen meni muuten hyvin, mutta koira meni maahan. Palauteltiin mieleen mitä täytyi tehdä ja muistikin nopeasti ja sujui sen jälkeen hyvin. Samoiten liikkeestä maahanmeno.
Paikkamakuu ei sujunut niinkään hyvin, kun Jimpunen olisi mielellään noussut istumaan. Tästäkin yksi onnistuminen (15 sek.) , reilu palkkaus ja se siihen.
Sitten vielä "palkkana" nouto puukapulalla, jossa ei mitään ongelmaa.
Käytin joka välissä reilua palkkausta juustolla tai leikkimällä.
Ihan hyvin meni reilu kolmen viikon jälkeen erit. perusasennot oli suoria.

Iitu ja Sannin kanssa vähän tokoa kotiin tultua ihan perusliikkeitä Iitun kanssa, joita se teki innoissaan häntä heiluen (ihana mummo)! Sen innokkuus on jotenkin niin hellyyttävää....
Sannikin teki tosi pitkän tauon jälkeen ja se oli niin intoa täynnä, että "pörisi" aluksi liikkeitä tehtäessä :O, harvon sitä noin innokkaana näkee....

Kuvia olisi kiva ottaa, mutta illat on tosi pimeitä ja aikaakaan ei ole oikein ollut :(. Pitääkin ottaa koirista kuvia, kun niillä on heijastinliivit päällä, sillä tuo kolmikko näkyy pimeässä...

Ei tästä tullutkaan niin lyhyt päivitys, kuin tuolla alussa lupailin... :D