Tänään oltiin Jillan kanssa tokoa treenaamassa, vähän aikaa. Seuraaminen oli meidän aiheena ja nyt yritetään hioa sitä sellain kuntoon, että paikka pysyy hyvänä ja kontakti ei tipahtaisi. Tieheästi palkkasin, mutta vain siitä kun seurasi juuri niinkuin piti. Jillan motivaatio kylläkin hyvin korkealla, hyvähyvä.

Minulla se vasta on loppurutistus, siksi blogikaan ei ole päivittynyt. Kiinan-matka lähestyy, mikä tietää extraläksyjä, jotta en jää muista jälkeen ja monet kokeet on laitettu juuri ennen hiihtolomaa. Mutta kyllä sitä jaksaa, kun tietää mihin pääsee ;). Toivottavasti ei iske kova ikävä kolmea karvakorvaa kohtaan!

Sunnuntaina käytiin ihastelemassa Jillan serkkuja, Retan pentuja. Ihania pentuja olikin. Kyllä vaatteet haisteltiin tarkaan, kun kotiin palasimme. Jilla oli etenkin tosi kiinnostunut. Sheltit varmaan muistelee: "Olemmakohan haistaneet joskus ennenkin tämän hajun?!"

Kuvia en ole ottanuut pitkään aikaan, täytyy kaivaa joku vanha. En edes muista mitä täällä on ollut jo esillä, joten saattaa olla kuvia, jotka ovat jo aikaisemmin ilmestyneet tänne....