Siinähän ne päivät on mennyt treenaillessa ja lenkkeillessä. Lenkkiseuranamme on ollut Ida ja Wilma, jotka molemmat taitavat kuulua Jillan suosikki listaan, kun ei ole riemulla rajaa, kun tyttö näkee heidät.

1457098.jpg
                Lentävä kelpie! :D

Jillan kanssa ollaan treenattu noutoa, aloitettiin vetonarulla ja nyt Jilla on tutustunut kapulaan ja noutaa myös sen mielellään. Lyhyitä seuraamisen pätkiä ja käännöksiä ollaan myös otettu. Jillalla ei onneksi ole seuraaminen väljää ja katsekontaksi pysyy.
Sivulle tulon Jilla on älynnyt yllättävän hyvin ja osaa melkein itse tulla jo sivulle istumaan ja ottaa katsekontaktin.
Ajattelin, että kohta voisi ottaa ihan pieniä pätkiä paikallaan, sillä se ei meiltä ihan vielä suju...

Näyttely juttuja ollaan myös otettu jonkinverran, nätisti se ravaa ja seisookin jo aika hyvin paikallaan. Vielä kun malttaisi pysyä paikallaan, kun tuomari tulee, mutta eiköhän se sitten kun ikää ja kokemusta tulee :).

Jilla kun tykkää kaikenlaisesta tekemisestä, olen myös mennyt metsään piiloon sitä, niin että joku on pitänyt koirasta kiinni ja päästänyt irti. Viimeeksi Jilla käytti mielestäni hyvin nenäänsä ja löysikin minut aika nopeasti - ja siitä paljon nakkia palkaksi ;).

Huomenna on tulossa kiva päivä. Jilla pääsee taas kokeilemaan joitakin agi-esteitä ja Imatralle mätsäriin. Toivottavasti neitonen osaa käyttäytyä :). Niin ja olihan Jillan suku edustanut taas ulkomaan näyttelyssä. Jillan Retta-täti oli saanut cacibin. (Niin ja vaikka Retta oli täti, silti vaikuttaa että Jillassa on enemmän Rettaa, kuin emäänsä Tii Piitä....)